BRANDING

Har du styr på, hvorfor du står op om morgenen – og ved andre, hvorfor du gør det?

Branding er dit værktøj til at invitere din målgruppe ind i din virksomheds univers, værdier, og alt hvad der høre sig til, og differentiere dig fra dine konkurrenter.

Vi vælger hver dag i dag mellem tusindvis af identiske ydelser – så hvorfor skal vi vælge dig?

Dette kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at finde ud af. Med en stærk værdicentreret og kommunikativ brandingstrategi gør vi valget nemmere for potentielle kunder og tiltrækker den bedste arbejdskraft til din virksomhed.

 

Læs her om Human Factor, som valgte at bruge GOA til at genfinde sin brandidentitet. 

Hør mere om branding

Ydelser GOA Marketing Branding

CONTENT MARKETING

Content marketing er måden, hvorpå vi skaber indhold. 

Med afsæt i content marketing strategier skaber vi indhold, som både kommunikerer din virksomheds værdier og taler din målgruppes sprog. En solid content marketing strategi, vil øge din synlighed online hos dine kunder og din målgruppe, tiltrække nye kunder og i sidste ende øge dit salg.

Hos GOA kan vi hjælpe dig med at udforme en strategi med afsæt i din målgruppe for indholdet i dine marketingkampagner og formidle dine budskaber.

 

Læs om Fjernvarme.info og deres udbytte af content marketing og samarbejdet med os.

Hør mere om content marketing

STRATEGI

Hvordan kommer du i mål, hvis du ikke kender retningen?

 

Ingen former for markedsføring får succes, hvis der ikke ligger tanker bag den. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du som virksomhed har udarbejdet en markedsføringsstrategi, som er realistisk og i samspil med organisationens værdier, aktiviteter og mål.

Vi kan hjælpe dig med de tunge beslutninger fra markedsundersøgelser og målgruppebeskrivelser til markedsføringsbudget. Gennem tæt samarbejde med dig og din virksomhed, udarbejder vi strategi, årshjul og aktivitetsplaner, og sørger for dine mål, bliver målbare og realiserbare.

Hør mere om marketing strategier

WORKSHOP

Vi tilbyder workshops på flere niveauer indenfor branding, social media og content marketing. Både til dig som er algoritme ekspert, eller dig, der skal oprette din første Facebookside. Men specielt til dig som vil brande dig selv eller din virksomhed.

 

Har du brug for, at vi kommer forbi til en hel eller halvdags workshops, så tager vi udgangspunkt i konkrete problemstillinger, og vi afsætter tid til, at du og dine medkursister kan arbejde med praktiske problemstillinger.

Alle vores workshops bliver filmet, så du har mulighed for at gense dem efterfølgende.

 

UNDERVISNING

Vi tilbyder skræddersyet- og en-til-en undervisning, til dig som ønsker praktisk og hands-on læring, der tager udgangspunkt din virksomhed, din jobfunktion og dine udfordringer.

 

Det kan være, at du har en medarbejder, som skal varetage virksomhedens sociale medier fremadrettet, og har brug for at blive sat ind i værktøjerne.

Eller du vil arbejde med målrettet med din personlig branding, og har et mål om at blive en synlig og aktiv leder både online og offline.

 

 

Priser

I GOA arbejder vi med to betalingsløsninger.

Normalt bruger vi klippekort. Dvs. at du betaler forud for et kort med 15 – 100 klip, hvert klip tæller for én times arbejde. Jo flere du køber jo billigere. Når vi derefter løser opgaver for dig, bruger vi af disse klip. Hver måned modtager du en oversigt over forbruget. Se Handelsbetingelser punkt. 7 for yderligere information. 

 

Leverer vi produkter som sideopsætninger, video, hjemmesidedesign eller lignende, falder betalingen af to rater: Halvdelen ved projektets start og sidste halvdel ved levering af det færdige produkt. 

Få et tilbud

Home Ydelser Priser