Workshop: Personlig branding 360

workshop Personlig Branding 360

Workshop: Personlig branding 360

En virksomhed har brug for en leder. En person der personificerer brandet og virksomheden, og en person som vi kan snakke med. Spørgsmålet er, om du er klar til at være en synlig og aktiv leder af din virksomhed online og offline?

Deltag i vores workshop “Personlig branding 360” og bliv taget med på en komplet tur rundt om dit personlige brand.

Tilmeld dig her:

workshop Personlig Branding 360

 

Vi glæder os til at invitere indenfor til den første inhouse personal branding workshop hos GOA Marketing.

Personlig branding er ikke kun for musikere og kendisser. Personlig branding er også for den store CEO og den selvstændige virksomhedsejer.

Kommunikation, åbenhed, transparens og kendskab er væsentlige elementer af drift af enhver virksomhed, og som virksomhedsejer og CEO er personlig branding et kraftfuldt værktøj til markedsføring. Som en synlig og aktiv leder er du nemlig med til at skabe kendskab til din virksomhed, jeres værdier og jeres ydelser. Du er med til at validere jeres evner til at hjælpe jeres kunder.

Er du klar til at kommunikere dine værdier, dit formål, og hvad du tror på til din målgruppe?

På denne workshop arbejder vi med din personlige branding på et fundamentalt strategisk niveau:

  • Vi definerer dit professionelle why.
  • Identificerer din målgruppe.
  • Arbejder med din kommunikation og måden du præsenterer dig selv på både online og i virkeligheden.
  • Finder frem til dine keywords og visuelle identitet.

 

Workshop datoer offentliggøres løbende. Workshoppen afholdes i Videnparken i Fredericia.

Der vil være forplejning i form af alt den kaffe hjertet begærer, frugt og frokost – så du kommer ikke til at mangle noget.

Der vil blive givet opgaver i løbet af workshoppen, og du vil få en hel masse med hjem, som du kan arbejde videre med fremadrettet.

Som deltager bliver du en del af en lukket Facebookgruppe, hvori du frit kan sparre med de andre deltagere og dine undervisere, stille spørgsmål og spørge om hjælp, hvis du har brug for det i forbindelse med din personlige branding.

Hele workshoppen vil desuden blive filmet, og lagt op i Facebookgruppen, så du altid vil kunne finde det frem igen, hvis du vil gense undervisningen.

Vi vil efter workshoppen invitere dig til en opfølgende samtale om, hvordan det går med din branding, hvor langt du er kommet og besvare evt. spørgsmål, som du måtte have, samt anden feedback.

 

 

Om GOA Marketing

Vi vil skabe en bedre verden fri for kedelig markedsføring – intet mindre.

En måde at gøre verden til et bedre sted er at hjælpe dig med at opnå dine mål, så du kan hjælpe andre. Derfor vil vi gerne lære dig, hvordan du selv får succes på de sociale medier.

Vi tilbyder både én til én undervisning, workshops og foredrag, så alle kan lære at markedsføre sig selv eller sin virksomhed på de sociale medier.

Vi har undervist i bl.a. Digital Marketing, Markedsføring på Facebook, Brug af LinkedIn samt Personlig Branding, og nu er det tid til, at vi gør det under vores eget banner. Velkommen til.

 

 

 

Ses vi?workshop Personlig Branding 360