Workshop: LinkedIn for idioter

workshop LinkedIn For Idioter

Workshop: LinkedIn for idioter

Skal 2019 være året, hvor din virksomhed for alvor skal brænde igennem på LinkedIn?

Tilmeld dig her:

workshop LinkedIn For Idioter

 

Vi glæder os til at invitere indenfor til den første inhouse LinkedIn workshop hos GOA Marketing.

Workshoppen “LinkedIn for idioter” er målrettet nybegyndere fra både service- og detailvirksomheder, og har en varighed på  6 timer.

På workshoppen lærer du bl.a. om:

  • Opsætning af en professionel firmaside på LinkedIn.
  • Opsætning af ansattes profiler ( Go og No-go’s).
  • Hvordan I skriver gode indlæg.
  • Social Selling og hvordan du får mest muligt ud af dit netværk.
  • Employer branding og strategi.
  • LinkedIn som rekrutteringsværktøj.

 

Workshop datoer offentliggøres løbende. Workshoppen afholdes i Videnparken i Fredericia.

 

På workshoppen har vi en “hands on” tilgang, hvor vi udelukker krukket fagsprog, men tager udgangspunkt i dit behov og niveau. Du undervises af kompetente konsulenter fra GOA Marketing.

Der vil være forplejning i form af alt den kaffe hjertet begærer, frugt og frokost – så I kommer ikke til at mangle noget.

Der vil blive givet opgaver i løbet af workshoppen, og I vil få en helt masse med hjem, som I kan arbejde videre med fremadrettet.

Som deltager bliver du en del af en lukket Facebookgruppe, hvor du frit kan sparre med de andre deltagere og dine undervisere, stille spørgsmål og spørge om hjælp, hvis du har brug for det i forbindelse med markedsføring af din virksomhed.

Hele workshoppen vil desuden blive filmet, og lagt op i Facebookgruppen, så du altid vil kunne finde det frem igen, hvis du vil gense undervisningen.

Vi vil efter workshoppen invitere dig til til en opfølgende samtale om, hvordan det går med jeres LinkedIn markedsføring, hvor langt I er kommet og besvare evt. spørgsmål, I måtte have, samt anden feedback.

 

 

Om GOA Marketing

Vi vil skabe en bedre verden fri for kedelig markedsføring – intet mindre.

En måde at gøre verden til et bedre sted er at hjælpe dig med at opnå dine mål, så du kan hjælpe andre. Derfor vil vi gerne lære dig, hvordan du selv får succes på de sociale medier.

Vi tilbyder både én til én undervisning, workshops og foredrag, så alle kan lære at markedsføre sig selv eller sin virksomhed på de sociale medier.

Vi har undervist i bl.a. Digital Marketing, Markedsføring på Facebook, Brug af LinkedIn samt Personlig Branding, og nu er det tid til, at vi gør det under vores eget banner. Velkommen til.

 

 

 

Ses vi?workshop LinkedIn For Idioter