Workshop: Facebook for idioter

workshop Facebook for idioter

Workshop: Facebook for idioter

Er du en idiot til Facebook markedsføring?

Frygt ej!

På workshoppen bliver du rustet til at lave markedsføring på Facebook. Du lærer, hvordan du opsætter en god Facebookside, og hvilke strategiske overvejelser du skal have med i din markedsføring.

Deltag i en heldagsworkshop på 6 timers og få en god start på din Facebook markedsføring.

Tilmeld dig her:

 

Vi glæder os til at invitere indenfor til den første inhouse workshop hos GOA Marketing.

”Facebook for idioter” er målrettet nybegyndere fra både service- og detailvirksomheder, og har en varighed på 6 timer.

På workshoppen lærer du blandt andet:

  • Hvordan du opsætter en god Facebookside.
  • Hvordan du laver godt indhold, som matcher din målgruppe.
  • Hvordan du opsætter en annonce.
  • Og meget mere.

 

Workshop datoer offentliggøres løbende. Workshoppen afholdes i Videnparken i Fredericia.

 

På workshoppen har vi en “hands on” tilgang, hvor vi udelukker krukket fagsprog, men tager udgangspunkt i dit behov og niveau. Du undervises af kompetente konsulenter fra GOA Marketing.

Der vil være forplejning i form af alt den kaffe hjertet begærer, frugt og frokost – så I kommer ikke til at mangle noget.

Der vil blive givet opgaver i løbet af workshoppen, og I vil få en helt masse med hjem, som I kan arbejde videre med fremadrettet.

Som deltager bliver du en del af en lukket Facebookgruppe, hvor du frit kan sparre med de andre deltagere og dine undervisere, stille spørgsmål og spørge om hjælp, hvis du har brug for det i forbindelse med markedsføring af din virksomhed.

Hele workshoppen vil desuden blive filmet, og lagt op i Facebookgruppen, så du altid vil kunne finde det frem igen, hvis du vil gense undervisningen.

Vi vil efter workshoppen invitere dig til en opfølgende samtale om, hvordan det går med jeres Facebookmarkedsføring, hvor langt I er kommet med brugen af Facebook til jeres markedsføring, og besvare evt. spørgsmål, I måtte have, samt anden feedback.

 

Om GOA Marketing

Vi vil skabe en bedre verden fri for kedelig markedsføring – intet mindre.

En måde at gøre verden til et bedre sted er at hjælpe dig med at opnå dine mål, så du kan hjælpe andre. Derfor vil vi gerne lære dig, hvordan du selv får succes på de sociale medier.

Vi tilbyder både én til én undervisning, workshops og foredrag, så alle kan lære at markedsføre sig selv eller sin virksomhed på de sociale medier.

Vi har undervist i bl.a. Digital Marketing, Markedsføring på Facebook, Brug af LinkedIn samt Personlig Branding, og nu er det tid til, at vi gør det under vores eget banner. Velkommen til.

 

 

 

 

Ses vi?workshop Facebook for idioter